da Vælg sprog

Vælg sprog

da Dansk
www.familiekalender.dk

 • Den samme kalender på forskellige sprog
 • Du kan skifte sprog og stadig bruge din kalender som hidtil
 • Du kan dele kalender med personer der bruger andre sprog
Dansk er valgt
no Norsk
www.familiekalenderen.com

 • Den samme kalenderen på forskjellige språk
 • Du kan endre språk og fortsatt bruke kalenderen som før
 • Du kan dele en kalender med personer som bruker andre språk
Velg norsk
en English
www.calendar4family.com

 • The same calendar in different languages
 • You can change language and still use your calendar as before
 • You can share your calendar with people who are using other languages
Change to English
Warning!
The English version is about to be translated correctly. You can start using it while we improve the translations..

Login


Log ind
Log ind

Hvad er forskellen på denne kalender og andre (gratis) kalendere?


Kolonner

Den store forskel er, at denne kalender viser kolonner med aftaler i stedet for udelukkende at se på måneder og dage. Ved at sætte folks aftaler op i kolonner, bliver det nemt at få et godt overblik over hvornår folk er optaget eller har ledig tid til at deltage.

En kolonne kan indeholde en bestemt persons aftaler eller for eksempel hvem der har maddage eller information om lektier. Det kan også være at en kolonne viser hvem der bruger et fælles sommerhus eller hvem der er på arbejde i en butik. Alle kan tilpasse deres kalender og vise præcis de kolonner de har brug for.

En anden fordel ved at bruge kolonner er, at hver person (eller hvert lokale, udlejningshus eller type af aftaler) kan have sin egen kolonne. Hvis man er flere der bruger kalenderen sammen, kan man vælge hvem der skal kunne se kolonnen og hvem der skal kunne ændre aftalerne i kolonnen. Det vil sige, at du kan have nogle kolonner som kun du kan se, og andre som du deler med dem du laver aftaler sammen med.

Historik

Man kan hele tiden følge med i hvem, der opretter eller ændrer en aftale.

Faste valgmuligheder

En af de funktioner som vi har udviklet, som gør det endnu nemmere at bruge kalenderen er, at man i en særlig form for kolonne kun kan vælge mellem nogle faste valgmuligheder. Det kan for eksempel være hvis en familie skal holde styr på, hvem der henter børnene. Så kan man med et enkelt klik vælge om det skal være mor, far, farmor eller anden person, der henter den dag. Eller hvis man deles om en ferielejlighed, kan man vælge mellem de forskellige personer, der bruger lejligheden.

Nemt og simpelt

En anden forskel på denne og andre kalendere er, at mange kalendere kan en masse ting som man sjældent eller aldrig har brug for. Det gør dem kompliceret at bruge i dagligdagen. Vi forsøger at tilbyde de funktioner man bruger hver dag, og derfor bliver kalenderen meget enkel at bruge.

Begivenheder

Vi har også gjort det nemt at oprette begivenheder, der finder sted hvert år. Det kan være fødselsdage, bryllupsdage og andre ting der er værd at huske.

Kolonnerne fungerer på følgende måde:

I stedet for at vise alle aftaler på en dag, deler vi aftalerne op efter emner. Hvert emne vises i en kolonne og ved at stille kolonnerne op ved siden af hinanden kan man hurtigt få et overblik over dagens aftaler.

[Billede af kolonner]

Man vælger selv hvilke kolonner (emner) man deler sine aftaler op i. Det afhænger fuldstændig af, hvad man ønsker at bruge sin kalender til. Kun fantasien sætter grænser, og man kan oprette så mange kolonner man vil.

Eksempler på kolonne emner:

Mulighederne er uendelige, og vores brugere har gennem tiden oprettet mere end 20.000 kolonner - særligt tilpasset til deres behov.

Vi har også en funktion, som gør det endnu nemmere at oprette sine aftaler. Du kan vælge, at aftaler i en kolonne kun skal kunne indeholde nogle bestemte værdier. Det kunne for eksempel være at man i kolonnen "Maddage" vil kunne vælge mellem familiens medlemmer. Så kan man med to klik hurtigt vælge hvem der skal lave mad det pågældende dag.

Man kan også oprette begivenheder som fødselsdage, bryllupsdage osv. som automatisk vises år efter år.

Om Kontakt Forretningsbetingelser Priser

Smart onlinekalender der giver overblik for hele familien.

Denne service udbydes af Delekalender.dk - CVR: 26451302 - Nørre Farimagsgade 76, 1364 København K - kontakt@familiekalender.dk

Dankort Visacard Mastercard Maestro jcb visa verify

Betaling kan foregå med Dankort, Visa, Mastercard, Maestro og JBC. Alle priser er inklusiv moms.


Copyright © 2020 Familiekalender.dk - Alle rettigheder forbeholdes.

Opret bruger


betingelserne
Opret bruger
Du kan prøve familiekalender.dk gratis i syv dage. Hvis kalenderen er noget for dig, kan du købe fri adgang for 1, 6 eller 12 måneder. Se priserne her.

Glemt password

Indtast dit Eller
Send mit kodeord til min e-mail

 • Hvad er kalenderen god til?

  familiekalender.dk er specielt udviklet til at give et nemt og hurtigt overblik over forskellige aktiviteter.

  Folk bruger familiekalender.dk til mange forskellige formål. F.eks:
  • Familier og venner, der vil have bedre fælles overblik
  • Forretninger, der har brug for en vagtplan
  • Klubber og foreninger, der skal koordinere aktiviteter
  • Koordinering af lokaler, udlejningshuse og ting man deles om
  • Skilsmisseforældre, der skal koordinere hvor børnene skal være

  Klik på pilen til højre for at få mere at vide.


 • Få din kalender som du vil have den

  familiekalender.dk er bygget op af kolonner. Det giver et nemt og hurtigt overblik, som du ikke får i andre kalendere.
  Du kan dele kolonnerne med andre og vælge, hvem der har adgang til at skrive eller se i kalenderen. forside

 • Del med andre

  Når I deler kolonner, kan hver bruger bygge sin kalender op med de ønskede kolonner.

  Kolonnerne kan opstilles i den rækkefølge, der er behov for. kolonner

 • Det er nemt at oprette aftaler

  Du kan oprette aftaler med både ikoner og forskellige baggrundsfarver. Det giver et godt overblik.
  aftaler aftaler

 • Nem at bruge

  Du kan vælge, at man kun kan sætte bestemte aftaler ind i en kolonne.
  For eksempel hvem, der skal hente børnene på forskellige dage.
  hentedage

 • Prøv kalenderen


  Er familiekalender.dk noget for dig, kan du oprette en bruger og prøve kalenderen.

  Det tager kun 2 minutter...

  Opret en bruger gratis

  God fornøjelse.
  familiekalender.dk

Prøv kalenderen

Her kan du prøve en live version af kalenderen.
Klik på et felt for at sætte en aftale ind.

Om familiekalender.dk

familiekalender.dk er lavet ud fra tanken om, at jo mere overblik man har over sin fritid, jo bedre kan man nyde den. Og når man så samtidig kan koordinere med sine nærmeste - online - så de kan se planer og ændringer med det samme - så bliver det ikke nemmere.

familiekalender.dk er et suverænt værktøj for bl.a. sammenbragte familier, og vi er overbeviste om at der er mange, der kan få glæde af at dele deres kalender. Med deres ex, deres forældre, søskende, børn eller venner. familiekalender.dk er også oplagt til de, der deler bil eller vagtplan.

Alle kan bruge familiekalender.dk

For at få en Familiekalender, skal man blot have en e-mail-adresse og oprette sig med et brugernavn. Herefter er det op til at dig at udbygge og forme kalenderen, så den fungerer optimalt for dig. Del din kalender med dem du er tæt på - man kan bruge sin kalender alene eller indenfor familien, men den er virkelig et fantastisk redskab at dele med andre.

Del kalenderen med andre

Man kan bruge den alene, i familien, sammen med venner samt i fritid og arbejdssammenhænge.

Hold det også privat

Vi mener alle har et ansvar for, hvordan de deler deres informationer, og hvem der kan se dem. Del derfor kun profiler med bekræftede venner og personer i din omgangskreds.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, ideer, ris eller ros til vores kalender, er vi altid glade for at høre fra dig.

Skriv til os på: kontakt@familiekalender.dk

Denne service udbydes af:
Delekalender.dk
Nørre Farimagsgade 76
1364 København K
CVR: 26451302

Forretningsbetingelser

Virksomheden

Denne service udbydes af virksomheden Delekalender.dk (CVR: 26451302).

Når du handler hos os, er alle transaktioner omfattet af dansk lovgivning. Derfor afgøres alle uoverensstemmelser af de ordinære, danske domstole.

Adgang

Adgang til familiekalender.dk kan kun benyttes efter en medlemsregistrering. Alle kan blive medlem af familiekalender.dk. Denne service gratis for dig som bruger i en prøveperiode. Du er forpligtet til at holde din persondata opdaterede. Ved registreringen vælger du et medlemsnavn og et kodeord (adgangsdata).

Du er forpligtet til at beskytte adgangen til din kalender mod tredjemands uretmæssige brug af den. Adgangsdata skal hemmeligholdes. Såfremt din data grundet uagtsomhed fra din side kommer tredjemand i hænde, er du selv ansvarlig for hver gang, tredjemand benytter din adgangsdata. Finder du ud af, at din adgangsdata er blevet tilgængelig for en uretmæssig tredjemand tilrådes det at ændre dit kodeord. Er dette ikke muligt, så kontakt familiekalender.dk pr. e-mail.

Som bruger er du forpligtet til at give familiekalender.dk muligheden for at kontakte dig, således at du kan modtage fornøden information om de tilmeldte services og senere udbygning af sitet, hvis der kommer flere tilbud til. Denne forpligtelse accepteres, når du melder dig ind via registrering af din e-mail adresse.

Indhold

familiekalender.dk kan på ingen måde gøres ansvarlig eller hæftende for brugerindhold, tredjepartsindhold, eller andre tredjeparts-applikationer bragt på siden, hvad enten de er tilvejebragt af sidens brugere, delekalender, tredjeparter, eller nogen som helst form for udstyr eller programmering anvendt på siden.

På trods af at vi sætter regler for brugeradfærd, foretager vi ingen kontrol heraf, og er ikke ansvarlige for brugeres færden og kalender-delinger på sitet og kan ikke stilles til ansvar for noget som helst stødende, upassende, uanstændigt, ulovligt eller på anden måde ubehageligt indhold der måtte forefindes på siden.

Din data er privat og indholdet i denne kalenderservice vil kun blive brugt i overensstemmelse med lovgivningen.

Delekalender.dk hæfter ikke for evt. tab, som opstår ved, at adgangen til dine data afbrydes, eller at din indlagte data går tabt.

Funktionaliteten i familiekalender.dk er optimeret til de nyeste versioner af: Internet Explorer, Firefox, Crome og Safari

Benyttes familiekalender.dk i andre eller ældre browsere, på andre platforme, smartphones, tablets eller andet kan der være ændret eller manglende funtionalitet.

I forbindelse med køb


Betaling

familiekalender.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

familiekalender.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Produktet leveres i det øjeblik betalingen er gennemført. Du skal være logget ind med en bruger på familiekalender.dk for at kunne gennemføre betalingen. Denne brugers tidsmæssige adgang til familiekalender.dk forlænges med det antal dage som det købte produkt foreskriver.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Kunden accepterer ved bestilling af specialtilrettet ydelse, som f.eks. personlig online kalender, at fortrydelsesretten bortfalder jvf. Forbrugeraftalelovens §12.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på familiekalender.dk, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse og E-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos familiekalender.dk og opbevares i fem år efter brugen af kalenderen er stoppet, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på familiekalender.dk er Jacob Bøegh.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til familiekalender.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos familiekalender.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Jacob Bøegh via e-mail kontakt@familiekalender.dk.

Support

familiekalender.dk yder udelukkende support på e-mail.
Al kommunikation vil foregå enten på engelsk eller dansk. Der ydes ikke support på andre sprog.


Cookies

På familiekalender.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på familiekalender.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere familiekalender.dk.

Opret en bruger gratis

Priser

Ved oprettelse får man 7 dages prøveperiode. Dette kræver ikke kreditkortoplysninger eller nogen form for betaling.

1 måned
29 kr.
dage 1 måned
kroner 29 kr. pr. mrd.
brugere 1 bruger(e)
Et halvt år
59 kr.
dage 6 måneder
kroner 10 kr. pr. mrd.
brugere 1 bruger(e)
Et år
89 kr.
dage 12 måneder
kroner 8 kr. pr. mrd.
brugere 1 bruger(e)
Beregn pris
89 kr.
Få rabat, hvis du køber mere end et år eller flere brugere.

Priserne er for fuld adgang til alle funktioner i familiekalender.dk. Man kan prøve familiekalender.dk gratis i syv dage.
Hvis man er tilfreds med kalenderen, kan man nemt og hurtigt betale for abonnement med kreditkort. kontakt@familiekalender.dk

F? tre m?neders ekstra abonnement gratis

Anbefaling

Du har modtaget en anbefaling, men enten er den allerede brugt, eller også er den udløbet.

Kontakt personen, der har sendt anbefalingen for at få en ny.